Orthodontiepraktijk W.L. van Waveren HogervorstOrthodontiepraktijk W.L. van Waveren HogervorstOrthodontiepraktijk W.L. van Waveren HogervorstOrthodontiepraktijk W.L. van Waveren HogervorstOrthodontiepraktijk W.L. van Waveren HogervorstOrthodontiepraktijk W.L. van Waveren Hogervorst

Orthodontiepraktijk
W.L. van Waveren Hogervorst
Kerklaan 39
7311 AC Apeldoorn

T 055 - 521 85 62

administratie@orthoapeldoorn.nl
www.orthoapeldoorn.nl

Informatie over beugels

In onze praktijk worden vele verschillende beugels toegepast. Iedere beugel is specifiek, dus per persoon op maat ontworpen en gemaakt. Ook de nieuwste technieken zoals de onzichtbare beugels worden door ons aangeboden.

Naast de traditionele beugels kun je bij ons terecht voor de onzichtbare beugels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onzichtbare plaatbeugel, de witte slotjes ( site-media/user-uploads/clarity-advanced-patient-brochure.jpg ) en de   aan de binnenzijde van de tanden bevestigde slotjesbeugel ( ook wel linguale beugel genaamd).

Tijdens het eerste consult kunt u reeds met de orthodontist hierover van gedachte wisselen. Tijdens de bespreking van de behandelopties hoort u definitief welke behandelopties voor u of uw kind geschikt zijn.

In onze praktijk wordt voor en tijdens de plaatsing van de beugels veel informatie meegegeven.
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van praktijk-  en beugelinformatie: